Sindsdien heeft hij een lange carrière als illustrator in de reclame- en (kinder)boekensector gecombineerd met schilderen tijdens vrije momenten. Zijn speelse schilderijen vol kwinkslagen en verwijzingen allerhande waren in het verleden reeds te bewonderen in Gent, Brussel, Antwerpen en Brugge.

Ward De Graeve is schilder en tekenaar. Van kinds af aan heeft hij elke mogelijkheid om zijn passie voor kunst te botvieren met beide handen gegrepen. Door van zijn favoriete bezigheid zijn job te hebben gemaakt, kan hij dat vandaag nog steeds doen.

Al vroeg werd zijn gebetenheid voor tekenen en schilderen duidelijk. In het middelbaar volgde hij de opleiding plastische kunsten aan Sint-Lucas Gent om vervolgens aan het gelijknamig Hoger instituut voor beeldende kunsten in Brussel zijn diploma in de Toegepaste Grafiek met grote onderscheiding te behalen. Een jaar in het Engelse West Surrey College of Art and Design in 1990-91 stoomde hem definitief klaar om de professionele artistieke wereld te bestormen.

Gent - 2016

Gavere - 2008

Brugge - 2001

Brugge - 1999

Gent - 1998

Gent - 1993